vijveraanleg
Home Nieuws Winkel Koopjes Vijveraanleg Japanse tuinen Realisaties Koi Vormbomen Ornamenten Foto's & filmpjes Links Adres & Contact

Woord vooraf

De droom van menig koiliefhebber is een probleemloze en mooie vijver. De koi moet zich goed kunnen ontwikkelen en vooral gezond blijven. En het water moet natuurlijk helder zijn. Dit vergt een optimale afstemming tussen vijver en filterinstallatie. Paradise of Japanese koi ontwikkelde daarvoor, na jaren van ervaring, een uniek vijverconcept welke z'n tijd ver vooruit is.
Allereerst worden natuurlijk de wensen van de klant goed in kaart gebracht. Dan wordt een concepttekening gemaakt. Als de klant het eens is met de vormgeving van de vijver wordt de techniek ontworpen en wordt de filterinstallatie berekend naar gelang de eisen van de klant. Deze filterinstallatie wordt door ons op maat gemaakt. Bij de bouw van dergelijke professionele vijvers staat onderhoudsvriendelijkheid centraal. De vijvers kunnen naar wens gedeeltelijk of zelfs geheel binnenhuis worden aangelegd. De basis bestaat uit beton, de afwerking is van hoogwaardige polyester. Natuurlijk is de klant vrij in keuze van de randafwerking van de vijver. Ook leggen we regelmatig indrukwekkende watervallen en beeklopen aan.
Eén van de specialisaties van Paradise of Japanese koi is de aanleg van een karakteristieke Japanse tuin. Hier verzorgen we niet alleen de typische vijveraanleg maar ook de unieke Japanse beplanting van de tuin, naar wens inclusief beregeningsinstallatie. Mooie vormbomen in diverse soorten en formaten, taxus, ilex, buxus, Japanse esdoorns of andere oriëntaalse struiken geven uw tuin een kleurrijk aanzien.; een fantastische omlijsting van uw vijver. Met enorme rotsblokken, soms wel van enkele tonnen, typische granieten Japanse lantaarns, ornamenten , boog-bruggen, pagodes of zitbankjes, weten we uw tuin een geheel eigen gezicht te geven. Daarnaast komt ook de sfeerverlichting aan bod.

Realisaties & Projecten